сряда, 7 август 2013 г.

Емануела се мести в нов апарамент?

Преди да започнете да четете за поп фолк дивата, искаме да ви препоръчаме слушате любимите си попфолк радио като Вероника, Веселина, Сигнал+, Ултра и други страхотни честоти. 

След като се скара с половинката си в „Къртицата”, поп фолк дивата Емануела планира преместване в нов апартамент. Жълт сайт разкри, че певицата била дал доста солидна сума за шикозно жилище в квартал Бояна. Пак според същата уеб страница в момента тече обзавеждане.

Слуховете продължават и поотношение на булченската рокля на Емануела, която струвала впечатляващите две хиляди лева. Тоалета бил дело на дизайнерката София Борисова. Решението на фолк фурията да се премести в Бояна е продиктуано от желанието й да бъде самостоятелна и далеч от близките на Никола, коментираха най-големите радио сайтове radisimo.com и slushalnik.com

Въпреки разногласията между Емануела и любимия й, те решили да изберат скъпи мебели и вещи за семейното си обежище. Двойката може да си го позволи и заради тлъстите хонорари на звездата.

Разбира се, всичко това може да се окажат само приказки на зли езици, тъй като самата изпълнителка не потвърди нито един от гореизнесените факти. Остава да изчакаме за да видим развръзката на събитята и естествено да ви запознаем с всичко интересно от живота на красивата Емануела и onlineradiobg.com

Пожелавам ви приятни и красиви мигове с една от най-готините изпълнителки на страната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар