неделя, 26 май 2013 г.

Лео ще има близнаци

Ето че дойде времето и аз да публикувам нещо интересно. Ще ви кажа една интересна клюка свързана с моят любимец Лео, която научих докато слушах радио NRJ от OnlineRadioBg

Познатият ни водещ Лео и годеницата му Лучия ще имат близнаци, както самият той призна. „Ще бъдат две момченца”, каза италианеца пред многолюдната зрителска аудитория на шоуто „Къртицата”. Стана ясно също, че заедно с приятелката са правили много опити да създадат деца, но все не се получавало.

Новината за двете момчета направо разтърсила Лео и жената до него. Двамата са на върха на щастието и очакват близнаците с нетърпение. Естествено звездата на българския ефир ще трябва да се научи на туй-онуй в отглеждането на малки деца, защото начинанието не е никак лесно, особено за заети хора.

Феновете на Леонардо Бианки и всички меломани в България могат да очакват официалното представяне на заснетото в началото месец май видео на Лео и Део към песента „Целият свят”. Клипът е дело на Bashmotion, с музиката се ангажира Бате Пешо, а текста е на двете главни действащи лица.  


Желаем на Лео здрави деца, които да донесат на младото семейство много радост и щастие вкъщи. Естествено, че ще следим всичко ново около тази вест и ще ви информираме своевременно. А сега продължете да купонясвате докато слушате любимото си online radio на живо от OnlineRadioBg.com, която може да намерите в нашия широк каталог от български и чужди програми. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар