неделя, 4 август 2013 г.

Гледайте супер анимацията Шрек по Нова

Един от най-успешните анимационни филми „Шрек” ще бъде излъчен по Нова телевизия в празничните дни. Утре на 04.05.2013 (събота) може да гледате първия епизод на забавната продукция от 09.00 часа, а втората част в неделния ден от по същото време.

Сюрреалистичната история включва уникални герои, специални ефекти, много усмивки и позитивно настроение. Зеленият човек на име „Шрек” ще премине през много перипети за да се пребори срещу заобикалящите го несправедливости. Главната идея е да се спаси красивата принцеса Фиона, като на помощ ще се притекат редица интересни персонажи.

Режисьори на филма са талантливите Вики Дженсън и Андрю Адамсън, а сюжетът на анимацията е повече от увлекателен. Озвучаването ще бъде на високо ниво както подобава на един истински хит.

Нова е подготвила и други изненади за празниците, за които ще ви информираме своевременно. Не изпускайте горещите телевизионни новини в уеб портала ни и научете как да прекарате щастливи почивни дни с роднини и приятели пред малкия екран.


Вие може да гледате Шрек по Нова телевизия онлайн чрез нашия уеб сайт напълно безплатно. Просто изберете любимия си български или чужд канал от списъка и изкарайте незабравими часове с фантастичното пътешествие екранизирано още през 2001 година.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар